Ако сте били разглезени с пищни букети за Деня на

...
Ако сте били разглезени с пищни букети за Деня на
Коментари Харесай

Съхранявате цветята си погрешно – грешката „ускорява увяхването“ и съсипва красивите цъфтежи

Ако сте били капризни с обилни букети за Деня на майката – уверете се, че избягвате тези постоянно срещани неточности, които бързо ще съсипят цъфтежа ви.

С към 23 милиона цветя, продадени през вчерашния ден, майките в цялата страна към момента ще се възхищават на красивите цветове, които са получили от децата си. Но даже в случай че постоянно им сменяте водата, отстранявате мъртвите стъбла и ги подхранвате на всеки няколко дни – цветята могат бързо да стартират да увяхват.

Ако сте забелязали, че вашите цветя към този момент стартират да увисват или да се обезцветяват, евентуално е тъй като сте ги съхранявали на неверното място. За благополучие, специалист по подаряване на цветя показа най-хубавия метод да запазите букетите си свежи за по-дълго време и да избегнете „ ускоряването “ на процеса на увяхване.

„ Въпреки че един букет може да наподобява прелестно на перваза на прозореца ви, ние в никакъв случай не бихме съветвайте да поставяте цветята си на всички места, където може да има директна слънчева светлина “, сподели Ейми Грийншийлдс от cardfa...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР