Ако смятате, че тапетите са демоде, то ще се изненадате

...
Ако смятате, че тапетите са демоде, то ще се изненадате
Коментари Харесай

29 идеи как да освежим дома си с тапети

Ако смятате, че тапетите са демоде, то ще се изненадате да разберете, че те в действителност са един от най-новите трендове в интериорния дизайн. Често пъти, когато си помислим за този вид декориране на дома, се сещаме за тези убити цветове и десени, лишени от жизнеспособност и динамичност. Е, това към този момент не е по този начин. Днес на респект са крещящите, ярки и смели оферти, които стават главен акцент в дома ви. Представяме ви няколко хрумвания по какъв начин и вие можете разнообразите стените си у дома, тъй че да вкарате повече цвят, характерност и уют вкъщи.

Много известни са тропическите десени, както и тези с животни (зебри, жерави и др.). Разбира се, има и варианти за по-изчистена визия – чернобелите тапети на точки или райета остават класика. И въпреки всичко залагаме на по-ярките и крещящи цветове като розовото и блестящо жълтото, а в случай че желаеме да внесем повече дълбочина и драматизъм в стаята, то сигурно се насочваме към тъмнозеленото.

Избираме тапета съгласно интериора на дома, като се стремим да не прекаляваме с натрупването на цветове и форми, и най-често го слагаме единствено на една от четирите стени, защото желаеме той да е единствено акцент в стаята. Хубавото при него е, че се слага бързо и елементарно (за разлика от боядисването), може да се смени с различен когато и да е и е прелестен метод да прикрием някое несъвършенство по стената.

Разгледайте галерията нагоре, с цел да видите нашите оферти. Ще намерите няколко хрумвания за това по какъв начин да разнообразите белите стени у дома и по какъв начин да комбинирате верния тапет с интериора на дома си.

 

 
26 хрумвания по какъв начин да създадем дневната си по-кокетна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР