Ако сменяте чаршафите си толкова често, колкото Кери Катона, експертите

...
Ако сменяте чаршафите си толкова често, колкото Кери Катона, експертите
Коментари Харесай

Експертът по съня издава предупреждение, след като Кери Катона признава колко често пере спалното бельо

Ако сменяте чаршафите си толкоз постоянно, колкото Кери Катона, специалистите по съня ви приканват да помислите още веднъж.

Всички знаем, че не можем да спим на едно и също спално долни дрехи постоянно, само че какъв брой постоянно би трябвало да го сменяте с чисти чаршафи и да перете тези, които сте употребявали? Това не е нещо, на което ни учат сигурно, тъй че според от това по какъв начин сте израснали и какво е отношението ви към почистването, честотата, с която сменяте чаршафите си, може да варира.

Но специалистите към този момент издават ясни съвет към хората какъв брой постоянно би трябвало да перем спалното долни дрехи - откакто останаха ужасени от самопризнание, направено от Кери Катона.

Миналата година някогашната певица на Atomic Kitten сподели, че пере спалното си долни дрехи единствено на всеки две седмици и нейните мнения провокираха голям спор в обществените медии. Започвайки мненията си, говорейки за кърпи, Кери сподели: „ Живея в огромна къща с доста деца, тъй че е кавга. Споделете една и съща кървяща забрадка, това е, което споделям...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР