Ако сме отговорни, ще изгрее слънце на политическата сцена, защото

...
Ако сме отговорни, ще изгрее слънце на политическата сцена, защото
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: Зимата започва да се превръща в ледников период

„ Ако сме виновни, ще изгрее слънце на политическата сцена, тъй като зимата стартира да се трансформира в ледников интервал. Изправени сме пред редица рецесии, само че майката на всички тях е политическата. Ако тя не бъде разсечена, няма да има решение и за останалите “. Това съобщи проф. Костадин Ангелов от ГЕРБ-СДС пред Евронюз.

„ ГЕРБ-СДС даде на проф. Николай Габровски цялостната независимост да подбере специалисти, с които да може да работи. И да сформира най-хубавия екип, по този начин както го прави в операционната зала, с цел да излекува болния пациент. Политиката също е болна и тя би трябвало да бъде излекувана. “

Депутатът очква да получат поддръжка от всички политически сили. „ Кабинетът на проф. Габровски е експертен, от потвърдени експерти. Това е явен знак, че България е по-важна за нас от партията. Онези политици, които не схващат този компромис, то те не мислят държавнически “, сподели още той.  

„ Мантрата, че Бойко Борисов би трябвало да се отдръпна от лидерския пост в ГЕРБ демонстрира незряло държание. То граничи с непознаване на механизмите на демокрацията и политическите партии. Това е политическо инженерство, тъй като най-високият орган в нашата партия взе решение, че неоспорим водач на ГЕРБ е Бойко Борисов “, добави проф. Ангелов.

Той съобщи още, че в случай че няма кабинет с първия мандат, няма да има и със идващите два мандата. Причината е, че не се чака кабинет от „ Продължаваме промяната “, тъй като те сами обявиха, че в този парламент ще бъдат градивна съпротива. А третият мандат е неразбираем и отдалечен. Така на този стадий вниманието би трябвало да бъде ориентирано към първия мандат и целите, които не са нито на ГЕРБ, нито на проф. Габровски – това са целите на България.

„ Няма име в оферти състав на Министерски съвет, което да ме тормози. Защото знам по какъв начин работи проф. Габровски и знам, че с екипа си ще довърши сполучливо тази задача. Що се отнася до Кирил Петков, той не би трябвало да бъде коментиран, той наруши Конституцията, излъга и от парламентарната естрада. Румен Радев, който докара „ Промяната “ в политиката, в този момент споделя, че са шарлатани. Не знам дали някой има вяра на „ Продължаваме промяната “, приключи проф. Костадин Ангелов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР