Ако си спомняте, бях ви запознала с някои трикове, относно

...
Ако си спомняте, бях ви запознала с някои трикове, относно
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем, за да бъдем перфектни домакини?

Ако си спомняте, бях ви срещнала с някои трикове, по отношение на това какво би трябвало да знаете, с цел да ви бъде по-лесно в кухнята. В тази публикация ще ви срещна с още трикове и секрети, с които да бъдете съвършени в кухнята.

И по този начин, дано да стартираме първо с печенето под фолио. То е различен способ на готвенето на пара. Също по този начин това е и доста здравословен метод на готвене. Подходящи за печене под фолио са множеството зеленчуци и рибата.

Ако решите да готвите под фолио е добре да знаете, че би трябвало добре да пандизите тавата, в която ще печете с фолио, с цел да може естествените сокове, които се отделят от зеленчуците или рибата, да останат вътре, а не да се изпарят.

За да постигнете добър усет на обещано ядене е хубаво да си изпечете домашни подправки. Подходящи за тази цел са чубрицата, босилекът, розмаринът, дафинов лист, риган и други

Вземете тиган и го загрейте на междинна температура, поставете определената фалшификация вътре и бъркайте, до момента в който не усетите мощен мирис, само че внимавайте да не прегори. Когато е подготвена, изсипете я в хаванче и я счукайте. Желателно е да употребите подправката до 24 часа, тъй като по този начин обработена, бързо ще загуби аромата си.

Предполагам, че всеки от нас дълго се е чудил какво вино да сервира към ястието, което е приготвил. Даже ми се е случвало и аз да не помни за алкохола, тъй като съм желала ястието да е съвършено приготвено. Сега ще ви споделя към кои ястия върви бяло и към кои алено вино.

 Какво би трябвало да знаем, с цел да бъдем съвършени домакини?

Към бялото вървят миди, раци, риба, пиле с ориз, печени птици, телешки гърди, пълнени домати и други Неподходящо е да сервирате с бяло вино салати и десерти, в които се съдържа шоколад. С алено вино може да сервирате агнешки котлети, ястия от говеждо и телешко месо, картофи, сирена, кашкавал и други

Неподходящо е да сервирате предястия и салати, подправени с оцет или винегрет, тестени произведения, козе сирене и други. Ако виното не е вашето пиво, може да сервирате ястията с ракия или бира. Предполагам знаете кои ястия вървят с тези напитки, само че въпреки всичко ще ги споделя с вас.

С ракия може да сервирате предястия с месо, зеленчукови салати, картофи, моркови и други А към бирата вървят всевъзможни типове хапки, пържени картофки.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР