Ако си падате по някого и искате да ви забележи,

...
Ако си падате по някого и искате да ви забележи,
Коментари Харесай

Как да го спечелиш според зодията му

Ако си падате по някого и желаете да ви забележи, тези препоръки ще ви оказват помощ. Ето по какъв начин да го свалите съгласно зодията му.
Овен
Мъжете Овни са привлечени от мощни и самостоятелни дами. Една жена водач, която е целеустремена и не се опасява от дребните трудности по пътя ще грабне вниманието му незабавно. Демонстрирайте самонадеяност и той ще желае да си приказва с вас денонощно.
Телец
За да привлечете вниманието на мъж Телец, е жизненоважно първо да се сприятелите с него. Той цени другарството и няма да стартира сантиментална връзка с жена, която не е във вътрешния му другарски кръг. След като се сближите, той към този момент ще ви е опознал. И в случай че е заинтригуван, връзките ви могат да прераснат в освен това.
Близнаци
Близнаците правят оценка жена, която поема самодейността. Ако извършите първата крачка или привлечете вниманието му с взор, той ще ви преследва, до момента в който не му дадете късмет. Както и Овните, Близнаците харесват дами, които знаят какво желаят.
Рак
Мъжете Раци са малко по-чувствителни и домошари от другите знаци. Те избират да си лежат и да релаксират, вместо да излизат за бурни празненства. За да привлечете вниманието му, предложете му да гледате филм у тях. А с цел да го привлечете още повече, предложете му той да избере кино лентата.


Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР