Ако си на възраст до 18 години, ако те вълнуват

...
Ако си на възраст до 18 години, ако те вълнуват
Коментари Харесай

Включи се в конкурса за есе на тема ‘Дискриминацията не ти отива‘ |

Ако си на възраст до 18 години, в случай че те вълнуват публичните проблеми, в случай че искаш да се чуе твоя глас и обичаш да пишеш, участвай!

Конкурсът е част от програмата на младежкия конгрес " VOICE IT, мнение от голяма важност ", който всяка година се организира на 20 ноември – Световния ден на детето.

Събитието се провежда от Национална мрежа за децата взаимно с младежка мрежа " Мегафон " и в партньорство с УНИЦЕФ България, с цел да даде опция на децата да изразят своето мнение по значимите за тях въпроси и да вземат участие в решаването на проблемите.

Тази година тематиката на форума е Дискриминацията .

Какво : Напиши есе до 2 общоприети страници по тематиката. Представи своята позиция, показа мисли, хрумвания и персонален опит.

Кога и по какъв начин : Изпрати есето до 24 часа на 1 ноември, 2020, на e-mail: [email protected] със subject „ КОНКУРС “.

Не забравяй :

- Да напишеш името и годините си, телефон и e-mail за противоположна връзка.

Наградите :

Първа – таблет и три книги

Втора премия – книги по желание на стойност 60 лв. от нашия сътрудник книжарници " Сиела "

Трета премията – книги по желание на стойност 40 лв. от нашия сътрудник книжарници " Сиела "

Не е без значение, че ще добиеш и известност: трите най-хубави есета ще бъдат необятно публикувани в медиите и в обществените канали. Може това да бъде твоята първа стъпка на предстоящ публицист или публицист!

Победителите ще бъдат определени от жури, в което ще се включат представител на уредниците, публицисти, публични персони.

Членове на Журито, което ще избира спечелилите са :

Мария Касимова Моисе – публицист, Мира Баджева – публицист и издател, Иван Радев – публицист – АЕЖ, Цвета Брестничка – детски публицист, програмен координатор „ Образование “ в Асоциация „ Родители “, представител на НМД.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР