Ако ще се замеряме с комисии - с тези думи

...
Ако ще се замеряме с комисии - с тези думи
Коментари Харесай

ПГ на ГЕРБ-СДС ще инициира създаването на комисия за корупция по времето на кабинета Петков

" Ако ще се замеряме с комисии " - с тези думи Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС разгласи на ексклузивен брифинг в Народното събрание, че парламентарната ѝ група ще инициира основаването на краткотрайна комисия в Народно събрание, която да проверява корупция по времето на кабинета " Петков ".

Тя се аргументира с изнесените пред " Свободна Европа " данни от българския проверяващ публицист Христо Грозев по отношение на военната помощ за Украйна и оръжейните поръчки от първата година на войната, когато министър председател бе Кирил Петков, а продажбата на оръжия минаваше през Корнелия Нинова - тогава министър на стопанската система и промишлеността. По-късно интернационалните издания като " Ди Велт " дефинираха българската военна помощ като основна за Украйна, до момента в който Българска социалистическа партия и Нинова повтаряха тезата за " нито един патрон за Украйна ".

Инициативата на ГЕРБ-СДС за офанзива против досегашните им сътрудници е в отговор на проекторешението на ПП-ДБ за основаване на комисия за Балкански поток. Томислав Дончев съобщи, че ГЕРБ-СДС ще поддържа основаването на тази комисия.

 

Даниел Митов е безапелационен, че войната в Украйна ще завърши зле за Русия. Той прикани да се спре с тази глупава теза, че " Балкански поток " е някаква причина за започване на войната.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР