Ако Северна Корея прибегне до ядрените си оръжия, ще се

...
Ако Северна Корея прибегне до ядрените си оръжия, ще се
Коментари Харесай

Ако Северна Корея прибегне до ядрените си оръжия, ще самоунищожи

Ако Северна Корея прибегне до нуклеарните си оръжия, ще се самоунищожи, предизвести Южна Корея. Южна Корея нормално не прави толкоз внезапни изказвания и може да се допуска, че това изключение е предизвикано признатото преди няколко дни в Северна Корея одобри ново законодателство, според което Пхенян има право да нанася превантивни нуклеарни удари, с цел да подсигурява сигурността си.

Новото севернокорейско законодателство единствено ще задълбочи изолацията на Пхенян и ще накара Сеул и Вашингтон да " подобрят още повече качествата си за въздържане и реакция ", съобщи южнокорейското министерство на защитата, представено от Асошиейтед прес.

За да накара Северна Корея да се откаже от мисълта за приложимост на нуклеарни оръжия, Южна Корея съществено ще усили личните си качества за нанасяне на предпазен удар и на удари в отговор на офанзива, като в това време ще разчита на това Съединените щати да употребяват всички средства, с които разполагат, за отбраната на Сеул. " Предупреждаваме, че севернокорейското държавно управление ще бъде сполетяно от пагубен отговор от военния съюз сред Южна Корея и Съединени американски щати и че единствено ще се унищожи, в случай че се опита да употребява нуклеарни оръжия ", съобщи представител на южнокорейското министерство на защитата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР