Ако се явим на избори с този ръководител, това ще

...
Ако се явим на избори с този ръководител, това ще
Коментари Харесай

Крум Зарков поиска свикване на конгрес за смяната на Нинова

Ако се явим на избори с този началник, това ще бъде злополука, предвижда депутатът
Kрум Зарков прикани за незабавно, изключително съвещание на конгреса, на което да бъде заменена лидерката Корнелия Нинова, написа. Предложението беше направено в сериозно изявление пред аления пленум, на който по-рано министрите на Българска социалистическа партия се регистрираха за активността си през шестте месеца на държавното управление в оставка. „ Социологическите изследвания демонстрират, че Българска социалистическа партия има запас от гласове, само че той не се крие в хартиената бюлетина, той се крие в смяната на управлението на партията”, съобщи социалистът.

По думите му тази смяна доста бързо може да даде резултат.

„ Ако не създадем това в този момент незабавно, свиквайки конгрес допустимо най-бързо, в случай че се явим по същия метод със същия началник, на още едни избори, това ще бъде катастрофа”, предвижда Зарков.

„ Няма никакъв предразсъдък и драматизъм в това”, безапелационен беше той. „ Трябва да издигнем знаме, а не да предложим патерица. Ние сме изцяло свободни да го създадем ", заключи Крум Зарков.

И предизвести съпартийците, че в случай че не вземат ограничения в тази посока, „ в идващите години нас може да ни няма”. Зарков продължи с рецензиите за
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР