Ако се потвърди украинската следа – и тази версия беше

...
Ако се потвърди украинската следа – и тази версия беше
Коментари Харесай

Захарова коментира убийството на дъщерята на Дугин

„ Ако се удостовери украинската диря – и тази версия беше изразена от ръководителя на ДНР Денис Пушилин, и тя би трябвало да бъде тествана от способените органи, – тогава би трябвало да приказваме за политиката на държавен тероризъм, провеждана от киевския режим “, разяснява представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в своя канал в Telegram.

Дипломатът означи, че са се натрупали задоволително обстоятелства, с цел да се удостовери легитимността на сходно съмнение: „ от политически апели за принуждение до управлението и присъединяване на държавните структури на Украйна в закононарушения. “.

Според проверяващите органи публицист и политолог Дария Дугина се е прибирала след присъединяване във фестивал, когато в колата ѝ е избухнало взривно устройство.

Делото е формирано по член за ликвидиране, осъществено по публично рисков метод. Експерти по взривни субстанции направиха оглед на местопроизшествието. Ще бъдат назначени редица експертизи, в това число и на взривни субстанции. Разработват се разнообразни версии за случилото се. Ръководителят на ДНР Денис Пушилин сподели по-рано, че счита за забъркани в случая " терористи от украинския режим ", а задачата може да е бащата на момичето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР