Ако се оттегли предложението ми, гражданска отговорност“ ще скочи два

...
Ако се оттегли предложението ми, гражданска отговорност“ ще скочи два
Коментари Харесай

Менда Стоянова: Ако се оттегли предложението ми, ”Гражданската” скача два пъти

Ако се отдръпна предлагането ми, „ гражданска отговорност “ ще скочи два пъти, а не противоположното, изясни по Българска национална телевизия ръководителят на бюджетната комисия в Народно събрание Менда Стоянова.
Тя разясни, че посредством въвеждането на таван върху компенсациите при гибел на пътя за необятен кръг близки, застрахователите няма да покачат цената на застраховката „ гражданска отговорност “, с която да поемат спомагателния финансов товар при сходни компенсации.

Тя съобщи, че повишението на налога върху по-старите, неекологични коли, е екологична мярка, а не цели по-голям доход. По думите ѝ, това е налог върху замърсяващите, а не върху старите коли, защото 14-годишни коли с екологичен стандарт Евро 4 ще получат облекчение, а главното утежнение ще падне върху старите, само че мощни коли.

Нормално е бюджетната комисия да отбрани политиките на държавното управление, като отхвърли ветото на президента, съобщи ръководителят на бюждетната комисия към Народно събрание Менда Стоянова. Промяната в закона за локалните налози и такси е политика за въвеждане на екологичен коефициент, добави тя, само че това не значи, че данъкът на колите не е веществен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР