Ако се окаже, че Бойко Борисов не може да удържи

...
Ако се окаже, че Бойко Борисов не може да удържи
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Бойко Борисов не може да удържи сриващия се авторитет

„ Ако се окаже, че Бойко Борисов не може да удържи сриващия се престиж, експертният кабинет е комфортно средство. Хем да бъде на власт, хем да не бъде, хем да употребява активите на властта, само че да не получава пасивите “.
Това депутатът от Българска социалистическа партия проф. Иво Христов. По думите му министър председателят не употребява комфорта, който е имал, а режимът му е амортизиран.
 Проф. Иво Христов: Чрез реплика на смяна статуквото се бетонира Проф. Иво Христов: Чрез реплика на смяна статуквото се бетонира
Статуквото се бетонира посредством реплика на смяна на статуквото. Така дефинира предложенията на ГЕРБ за промени в Конституцията и свикван...
„ Политическите хватки, които прилагаше на ошашавеното българско население, явно към този момент не минават. Усеща, че времето му минава “.
В предаването „ 12+3 “ проф. Христов добави: „ Това, което желае властта, не е в разговор с президентството, а тя желае посредством разговора с президентството да легитимира себе си. Между двете страни не може да има никакъв разговор “.
Според проф. Христов мантрата, че всеки президент би трябвало да се дистанцира от партията, която го е избрала, не е годна.
„ Друг е казусът, че президентът би трябвало да поддържа здравословна отдалеченост с всяка политическа мощ, само че да не влиза в безпринципни колаборации “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР