Ако се чудите кой прави косите на голяма част от

...
Ако се чудите кой прави косите на голяма част от
Коментари Харесай

Венелин Кондаков сподели ретро кадър от абитуриентския си бал: Феновете не могат да го познаят

Ако се чудите кой прави косите на огромна част от родните звезди, то това е коафьорът Венелин Кондаков.  През годините той се потвърди като един сполучлив човек в своята сфера. От едно момче, което няма и един лев в джоба си, сега Венелин има в действителност положително финансово положение, което му обезпечава добър метод на живот. С гаджето му Ина Гаярдо не стопират да обикалят света и да се любуват на скъпите места, в които отсядат. 

Виж още: Бременна, само че без обич? Дениз Хайрула разобличи Алекс Гърдева и още...

Със сигурност другарството му с Николета Лозанова много е асъдействало за известността му. Той самият е споделял, че през годините е минал през доста компликации и ограничения, само че всички старания са си заслужавали. 

Виж още: Интернет е слисан! Да, в действителност това е размерът на порциите на сватбата на Кортни Кардашиян

Около 24-ти май родните инфлуенсъри споделят свои ретро фотоси от времето, когато те са били зрелостници. Венелин Кондаков също не остана по-назад. Звездният коафьор качи своя фотография от 2009 година Съвсем умерено можем да кажем, че въобще не наподобява на себе си, а почитателите ще застанат зад думите ни. За тогавашното време костюмът и прическата му са много съвременни, тъй че очевидно още от младите си години следи стилните трендове. 

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/venelin_k/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР