Ако се чудите какво да сготвите за вечеря, което хем

...
Ако се чудите какво да сготвите за вечеря, което хем
Коментари Харесай

Една От Любимите Рецепти На Шеф Манчев - Супер Лесната Бохчата Ще Се Превърне В Любимо Ястие За Семейството!

Ако се чудите какво да сготвите за вечеря, което хем да стане бързо, хем да е вкусно, то следователно направете тазибохчата по рецептата на началник Иван Манчев.

За приготвянето на тази невероятна бохчата, която ще се трансформира в обичаното ви ядене, са ви нужни следните артикули:
200 гр. гъби
200 гр. бекон
кисели краставички на усет
½ ч.ч. бяло вино
200 гр. заквасена сметана
500 гр. пилешко филе
1 самун (ненарязан)
кашкавал

След като към този момент сте си набавили продуктите заневероятната бохчата, е време да се захващаме с приготвянето й.
Нарежете пилешкото филе на части и го запържете в малко лой, прибавете и нарязаните гъби. След като се позапържат и гъбите, прибавете виното и оставете да изври. Когато виното към този момент е извряло се прибавят киселите краставички и заквасената сметана и ястието се оставя на котлона да се посгъсти.

След като към този момент сте приготвили плънката за тази вкусна бохчата, вземете хляба, изрежете капачето му и го издълбайте. Напълнете с приготвената примес и настържете щедро с кашкавал, написа po-krasivi.net. Запечете във фурната. Когато вкусната бохчата е полуготова, намажете капака на хляба със зехтин, наръсете го с босилек и го поставете от горната страна. Върнете вкусната бохчата за 2-3 минути във фурната, с цел да стане хрупкаво капачето на хляба.
Tags: ОЩЕ ТОП РЕЦЕПТИДЕЛИКАТЕСИВКУСНО
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР