Ако се чудите дали някога сте изпитвали оргазъм, отговорът е

...
Ако се чудите дали някога сте изпитвали оргазъм, отговорът е
Коментари Харесай

Правилата на секс етикета за жени

Ако се чудите дали в миналото сте изпитвали оргазъм, отговорът е – не сте. Това плътско събитие е нещо, което не може да бъде сбъркано с нито едно друго. Ако имате непознаване и неведение за особеностите на секс етикета, този текст е за вас.

1. Престанете на симулирате. Това ви отдалечава от оргазма вечно.

2. Ако желаете да получите, давайте. Не бъдете скръндзи в леглото.

3. Не се опасявайте да гълтате. В спермата има много потребни за здравето субстанции, написа Bulnews.bg.

4. Викайте. Сексът не е място, където да се демонстрира непотребен срам. Крещете удоволствието си всякога, когато го изпитате.

5. Не отписвайте мъжа след първия ви път дружно. Почти постоянно е доста нескопосано, това не значи, че и отсега нататък ще е по този начин.

6. Не правете взаимни отстъпки с аналния секс. Ако това не е вашият метод за наслаждение, не прежалвайте себе си поради другия.

7. Мастурбирайте. Този рог на плътското обилие въобще не е единствено мъжки прерогатив. Освен това не е нещо, което би трябвало да се прави единствено когато сте сами със себе си. Правете го и пред колегата си, прави чудеса за взаимната ви възбуденост.

8. Опитвайте нови неща. Не циклете единствено в мисионерска поза.

9. Не е нужно постоянно да ви се желае. Сексът се прави от двама, или най-малко в множеството случаи. Но не забравяйте, че прекомерно честите отводи са началото на края на една връзка.

10. Обичайте тялото си. Все тая дали е атлетично, охолно, дали имате големи цици или дребни гърди. Самочувствието е един от главните афродизиаци.

11. Не се захващайте с мъже, които са уверени, че предиграта не е значима. Не ви е необходим ухажор, който ви претупва.

12. Не чакайте все на него да инициира замяна на милувки. Мъжете също обичат да са обект на предпочитание.

13. Не се тормозете да настоявате за безвреден секс, въпреки всичко тялото преди всичко принадлежи на вас.

14. Сутрешният мирис не е най-приказното нещо на света, само че и неговият не е цвете за мирисане. Това не трябва да ви отхвърля от утринен секс и от ментови бонбони на нощното шкафче.

15. Не подценявайте целувката. Тя е значима съставна част в цялостното наслаждение, което получавате.

16. И за нищо на света не подценявайте мръсните приказки. Понякога даже на най-големия пуритан му се ще да чуе нещо перверзно от устата на обичания си.

17. Не споделяйте прекомерно интимните си елементи даже с най-близката си другарка. Някои неща би трябвало да останат сред чаршафите в пространството сред вас и този, с който се любите.

18. На мъжете не им пука дали имаш напълно тяло, само че им е значимо да си полово създание. Съгласете се, че на никого няма да му е прелестно да прави секс с дърво.

19. И на последно място, само че не и по значение – НАСЛАЖДАВАЙТЕ съдебна експертиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР