Ако Русия загуби войната в Украйна, то тя ще изчезне,

...
Ако Русия загуби войната в Украйна, то тя ще изчезне,
Коментари Харесай

Медведев: Ако Русия загуби войната, то тя ще бъде разкъсана на парчета


" Ако Русия загуби войната в Украйна, то тя ще изчезне, ще бъде раздрана на части. Aко Съединени американски щати спрат да доставят Киев с оръжия, то военният спор ще завърши ". Това декларира някогашният министър-председател на Русия и един от директните сътрудници на Владимир Путин Дмитрий Медведев, представен от международните организации.

Неговият коментар идва след речта на президента на Съединени американски щати Джо Байдън в Полша във вторник. Медведев ненапълно перифразира думите на американския държавен глава.

„ Ако Русия спре своята нашествието, то това ще постави завършек на войната. Ако Украйна спре да се пази, то ще настъпи краят ѝ “, съобщи Байдън.

„ Защо би трябвало да слушаме политик от враждебна страна, която излъчва ненавист към нашата татковина? Защо жителите на Русия би трябвало да имат вяра на водача на Съединените щати, които сложиха началото на най-вече войни през 20-и и 21-ви век? Какво право имат те да ни упрекват в настъпателност ", пита Медведев.

Той също обръща внимание на възможнотта Русия да употребява нуклеарно оръжие, като напомня подобаващ член от съветската конституция, съгласно който Москва може да употребява даже нуклеарно оръжие, в случай че сметне, че териториалната ѝ целокупност е застрашена.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР