Ако решите да изненадате партньора си с фелацио под вода,

...
Ако решите да изненадате партньора си с фелацио под вода,
Коментари Харесай

Как се прави подводен орален секс

Ако решите да изненадате колегата си с фелацио под вода, той сигурно ще е във екстаз. Но имайте поради, че подводният орален секс е колкото страховит, толкоз и рисков, по тази причина никога не надценявайте опциите си, написа beu.bg. Вземете поради следните неща.

1. Направете го единствено, в случай че можете да издържате под вода и не се страхувате

Много е значимо да прецените физическите си благоприятни условия. Ако обичате да се гмуркате и към този момент сте тествали издръжливостта си под водата, то тогава няма да срещнете огромни усложнения. Но, в случай че се страхувате и не сте плували скоро, по-добре не си правете опити. Все отново има и доста други способи да го дарите с разтърсващ оргазъм.

2. Правете го единствено в чиста вода

Прекалено хлорираната или солена вода не е удачно място за никакъв секс, пък камо ли за фелацио. Хлорът и солта ще раздразнят очите ви и не са изключени даже по-големи затруднения. Не го правете и в басейн или язовир, помнете – водата би трябвало да е чиста! В случай, че сте избрали ваната, авансово си вземете душ и никога не добавяйте соли или други препарати.

3. Започнете с милувки на изсъхнало

Предразположете своя човек, като го побъркате от буйни целувки. Преди да се потопите там долу той би трябвало да е към този момент задоволително възбуден. Особеното на подводния орален секс е, че не може да бъде продължителна.

4. Задържайте се под водата не повече от няколко секунди

Бъдете деликатни и преценявайте риска. Дори и да усещате, че към момента имате въздух, изплувайте за няколко минути, целувайте го по врата, устата, ушите и от самото начало не спирайте да го стимулирате с ръка.

5. Внимавайте да не погълнете вода

Ако усетите, че сте глътнали вода, незабавно изкарайте главата си на повърхността. Не се срамувайте и не си втълпявайте, че сте се провалили. Както към този момент стана – това си е комплицирана работа.

6. Не правете орален секс под водата за еякулация

Подводното фелацио би трябвало да е малко, то не би трябвало да цели оргазъм. Ако се заиграете повече, има огромен риск палавата ви игра да се трансформира в избавителна интервенция и освен да изкарате акъла на половинката си, само че и в действителност да пострадате.

Най-безопасният и добър вид си остава, когато пенисът на вашия човек е на половина над водата. В случая важат всички упоменати нагоре рекомендации, изключително за чистата вода, само че по този начин освен вие ще се чувствате спокойна, до момента в който носът ви е над водата, а и фелациото ще е по-продължително.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР