Ако разговорите за секс Ви дразнят - не четете тази

...
Ако разговорите за секс Ви дразнят - не четете тази
Коментари Харесай

Любов и секс по германски


Ако диалозите за секс Ви нервират - не четете тази публикация. Защото в нея разкриваме интимни детайлности от половия живот на германците. Данните са от настоящо изследване, което сервира значително изненади.

Един път не се брои, гласи поговорката. Изглежда доста германци я възприемат буквално, както демонстрира едно проучване на YouGov за половия им живот. От него научаваме, че всеки трети интервюиран е изневерявал най-малко един път на колегата си. А от всеки петима кръшкачи (както мъже, по този начин и жени) единствено двама са имали куража да си признаят.

Германците и любовта

Международната организация за пазарни и социологически изследвания YouGov е интервюирала общо 12 000 души по темите любов, секс, похот, противозачатъчни средства, порнография. Много от изводите са извънредно забавни, а някои от известните клишета се оказват невалидни. Резултатите са систематизирани в богато илюстрирана книга, която излиза през днешния ден (6 октомври) под заглавие „ Ние, германците, и любовта. Как обичаме. Какво обичаме. Какво ни възбужда ".

Любовта и партньорството играят огромна роля за интервюираните. Бракът към момента се цени: 60 на 100 го считат за нещо хубаво. Хората, които живеят в брак, са даже по-доволни от половия си живот, в сравнение с необвързаните. Да живееш в постоянна партньорска връзка въобще не е отживялост, демонстрира проучването: 80% от интервюираните настояват, че имат щастлива връзка. А цели 75% даже споделят, че са намерили колегата или партньорката на живота си.

Колкото и изненадващо да звучи: немските мъже се оказват доста сантиментални. Две трети от тях имат вяра в любовта от пръв взор. Оказва се също така, че мъжете се влюбват по-бързо от дамите. В същото време допитването оборва клишето, че мъжът се заглежда единствено по дупето и гърдите на дамата. Близо 40% от интервюираните мъже настояват, че най-важно за тях е лицето.

Новият облик на „ сантименталния немец " се окръгля от отговорите на въпроса за резултата на любовта върху индивида. Половината от интервюираните споделят, че когато са влюбени, не могат да мислят за нищо друго. Или най-малко, че любовта господства над останалите им мисли.

В немските спални

YouGov наднича и в спалнята на германеца - или най-малко разпитва какво става там. Оказва се, че междинната дълготрайност на един сексуален акт е към 15 минути, като половината от мъжете признават, че „ от време на време " са много прибързани… В общи линии и дамите, и мъжете в Германия са удовлетворени от продължителността на секса си, въпреки че 35 на 100 от дамите постоянно не стигат до оргазъм.

Допитването навлиза и в напълно интимни сфери. Научаваме да вземем за пример, че 82% от германците са имали орален, а 40% - анален секс. 16 на 100 са тествали и разновидността „ тройка ". По въпроса за най-предпочитаните секс-пози мненията са разграничени. Докато множеството дами избират по този начин наречената „ мисионерска поза ", мъжете се радват най-вече, когато партньорката им е от горната страна.

Тази графика демонстрира кои пози избират германките и германците

Повечето интервюирани се срещат със своите сътрудници в същинския живот - на работа, в свободното си време, по купони. Но цифровото пространство играе все по-голяма роля в половия им живот. В мрежата някои неща са доста по-лесни, в сравнение с в същинския живот. Например да поразкрасиш. Себе си най-много. 29% от мъжете и 16% от дамите дават погрешни информации, изключително за тежестта и възрастта си.

Над една трета от интервюираните настояват също така, че благодарение на интернет е станало по-лесно да си намериш сътрудник. В същото време обаче повече от половината запитани се оплакват, че в мрежата господства манталитетът: „ пробваш и бягаш ". Същото настояват и цели 68 % от хомосексуалните хора. Излиза, че когато постоянно имаш достъп до евентуални сътрудници (включително и за секс), ти си по-малко податлив да се обвързваш в трайно партньорство. Независимо от това една четвърт от интервюираните споделят, че таман в интернет са намерили дълготраен сътрудник. Тук жените имат малко повече триумф от мъжете - 62 против 54 %.
Източник: dw.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР