Ако пролетното почистване е твърде далеч за вас и искате

...
Ако пролетното почистване е твърде далеч за вас и искате
Коментари Харесай

Къде да купите произведения на изкуството, които веднага ще разкрасят жилището ви

Ако пролетното разчистване е прекомерно надалеч за вас и желаете да започнете да ремонтирате дома си, няколко творби на изкуството, които да окачите по стените, са елементарен метод да придадете резултат на всяка стая.

В днешно време можете да купувате творби на изкуството от уюта на дома си, тъй че без значение дали сте дълготраен фен на акварела, на фотографията или върл почитател на нереалното изкуство, онлайн има голямо количество в действителност страхотни творби на изкуството, които са и на супер налични цени. Сериозно.

Можете да си извършите цяла галерийна стена с забавни отпечатъци за по-малко от 100 $. Или можете да си купите голямо платно, което да господства на стената, за по-малко от 200 $.

Събрахме някои от обичаните ни места за извършване на покупки на творби на изкуството - от всеобщи магазини като Nordstrom и Wayfair до колективи, представляващи художници, като Iamfy , Society6 и Etsy . Освен това подбрахме по няколко най-продавани продукта от всеки уебсайт, като събрахме всичко - от блестящ нереален щемпел, представящ зората в Южна Америка, до опънато платно с фламинго, обуто във високи маратонки Nike.

Така че, в случай че сте подготвени да обновите дома си с нови творби на изкуството, разгледайте нашите обичани места за закупуване на изкуство онлайн по-долу.

 `Take a Break` от Джес Франкс (от 24 долара; minted.com )

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР