Ако проектирахме кандидат да спечели президентските избори в САЩ през

...
Ако проектирахме кандидат да спечели президентските избори в САЩ през
Коментари Харесай

Проблемът с политико-развлекателния комплекс на Америка

Ако проектирахме претендент да завоюва президентските избори в Съединени американски щати през ноември, той или тя ще бъде ... Какво? По-консервативен от Джо Байдън. По-малко заплашителен от Доналд Тръмп. Достатъчно млад, с цел да съставлява ново начало в американския публичен живот, без да е цялостен непохватен. Петдесет и две наподобява подобаващата възраст.

Какво друго? Някой, който е управлявал страна, вместо да бърбори във Вашингтон. Някой от бързо развиващия се безоблачен пояс. (Четирима от последните осем президенти са били губернатори в южната половина на прилежащите Съединени американски щати.) Добавете някои акредитиви в региона на външните работи и персонално минало, което подхожда на имигрантска нация.

Ако тя пристигна от размах щат, а не Южна Каролина, бих подозирал Ники Хейли, която дава отговор на всички тези критерии, че е събрана в лаборатория, с цел да стане президент. Разбира се, тя гласи по-добре срещу Байдън, в сравнение с Тръмп. Като се има поради по-ниското й различаване на името от всеки мъж, данните може да подценяват ней...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР