Ако признава, че не могат да се справят, ако не

...
Ако признава, че не могат да се справят, ако не
Коментари Харесай

Диалогът Пеевски-Денков продължава: Да ме номинират още днес за премиер

" Ако признава, че не могат да се оправят, в случай че не осъзнават какво би трябвало да създадат, с цел да ръководят страната, да ме изберат за министър председател. Аз няма да избягам от отговорност и мога да се оправя. И ще работя постоянно за хората. Очаквам номинацията им още през днешния ден ", съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски в прессъобщение.

" Премиерът не е научил най-важния урок на властта - че тя е в името на хората, а не за персоналния му комфорт. И му предлагам да не се заиграва с шегички, а да работи. Така Делян Пеевски, ръководител на ПГ на Движение за права и свободи отговори на министър-председателя за забележката, че сняг не се чисти онлайн ", акцентира Пеевски.

" Изненадваща е изненадата на Министерски съвет и съответно на министър-председателя от това, че първият за годината сняг наваля в края на ноември. С неразбиране узнавам, че господин Денков е свикал изключително съвещание на Министерски съвет онлайн. Искам да се обърна към премиера: сняг онлайн не се чисти. Нито се отстраняват повреди на електропреносната мрежа в онлайн съвещание на Министерски съвет ", сподели още той.

" Хората чакат от изпълнителната власт да бъде до тях, когато е мъчно и да им взема решение проблемите. Призовавам министър-председателя, който непрестанно спори, че той е министър председателят на държавното управление, да потвърди това ", акцентира Пеевски.

" Да напусне топлия и комфортен кабинет, дружно с министрите да бъде там, в снега, където хората бедстват и да направи нужното по този начин, че минимална снежна завивка да не се трансформира в злополучие за хората и страната - без ток, с непроходими пътища и прекратени връзки ", прикани ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

На рецензиите министър председателят Денков отговори по този начин: „ Не знам по какъв начин си показва Пеевски ролята на премиера, аз го приканвам, в случай че желае, той да излезе със снегорин, лопата и да почисти снега. Ролята на институциите е да видят къде има потребност от спомагателна поддръжка и да я обезпечат ”, уточни министър-председателят.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР