Ако прибързано махате за сбогом на 2023 г., защото чувствате,

...
Ако прибързано махате за сбогом на 2023 г., защото чувствате,
Коментари Харесай

Четири звездни знака ще имат невероятна 2024 г., след като претърпяха „сурови трансформации“

Ако преждевременно махате за довиждане на 2023 година, тъй като чувствате, че към момента не е била най-хубавата ви година, има възможност да сте Скорпион, Телец, Водолей или Лъв – само че позитивната вест е, че предстоят по-добри дни.

Астрологът Инбаал Хонигман показа звездните знаци, които ще отключат капацитета си през идната година, споделяйки, че всеки човек има детайл дружно с техния звезден знак - огън, вода, земя и въздух. Но те също имат три модалности - закрепена, съществена и променлива. Фиксирани знаци са Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Кардиналните знаци са Овен, Рак, Везни и Козирог. Променливите знаци са Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Инбаал изясни на Femail за какво неподвижните знаци могат да чакат по-спокойни дни напред.

Сатурн е във Водолей почти през последните три години и това е планетата на бавните промени, с благоприятни условия за учене - само че има и доста блокове и забавяния, когато това е вашият знак. „ Това значи, че на Водолеите им е било мъчно да накарат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР