Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно от

...
Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно от
Коментари Харесай

Срамно и жалко е Борисов да не познава Конституцията, смята Димитър Стоянов

Ако президентът смята, че изключителното състояние е нещо друго от целия свят, да му наложи несъгласие. Аз ще извадя ГЕРБ от залата.
Да оставим народа без изключително състояние и ще го уморим ”. Това съобщи министър председателят Борисов пред публицисти в Смолян, съобщи Нова тв.
Няма ли кой да му каже, че за решение на Народното събрание декрет не се издава, а затова и несъгласие няма по какъв начин да се наложи! За това се прави и послание към народа. Срамно е да не се познава Конституцията, тъпо е.
Това написа в своя профил в обществената мрежа фейсбук основният секретар на президента Димитър Стоянов.

Припомняме, че по-рано през днешния ден президентът Радев насочи нови рецензии към ръководещите във връзка изключителното състояние.
Извънредните ограничавания доведоха до социална парализа и отключиха невиждана рецесия, безработицата пораства с часове, хиляди предприятия стопират работа, доста българи се нуждаят от помощ. Вече загатнах, че гладът може скоро да надделее над страха, съобщи президентът.
Считам, че държавното управление дължи безапелационна информация за резултата на изключителното състояние, уточни той. По думите му по тази причина би трябвало допустимо най-бързо да се върнем към релативно естествен темп на живот, към произвеждане. Идните месеци ще бъдат решаващи за бъдещето ни като нация в един нов свят, в който ще оцелеят тези, които могат да бъдат адаптивни в тези условия, сподели още президентът.
В отговор Борисов съобщи посочените от Стоянов думи, като съпостави президента с " дърта свекърва ".
Той като дърта свекърва върви и върви след нас, а ние обикаляме България да възстановим производството, да дадем бизнес, да дадем на хората самун да ядат. А някой излезе, дадат му лисчето, каже пет приказки, и се прибере. Защо не му зададохте въпроса: " Против ли е изключителното състояние, да го махне? " Или няма там въпроси? Ето това е цензура. Аз съм подложен на всевъзможни въпроси от заран до вечер - каква цензура, всичко е онлайн, удари ме с микрофона, в случай че искаш - онлайн си, съобщи още министър-председателят. Единственото прието в света е обществена изолираност, физическа изолираност, повтори за следващ път министър-председателят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР