Ако през студените месеци наслояваме дрехи и материи, то през

...
Ако през студените месеци наслояваме дрехи и материи, то през
Коментари Харесай

15 макси бижута, с които летният стайлинг ще бъде много по-бляскав

Ако през студените месеци наслояваме облекла и материи, то през топлите сме подготвени да го вършим, единствено че с бижутата си. Докато носим някоя ефирна или по-семпла класика като бяла риза с къси панталони от деним, можем да ги освежим бързо и елементарно с помощта единствено на едно украшение. Защото това лято маски бижутата се завръщат, още по-бляскави и красиви. Дълго време бяхме подвластни на минимализма при украшенията, макар че и тогава обичахме да наслояваме по няколко фини огърлици (правим го и в този момент!) и може би въпреки всичко ни липсваше този абсолютизъм.

Така един изчистен бял тишърт може да бъде изцяло видоизменен с едно огромно колие, с наслагване на перлени огърлици или с чифт макси обеци. Златистите отражения доминират, макар че не липсват и модели с камъни, които изключително за са безусловно must have. В този случай могат да се напластяват и няколко по-обемни огърлици, тъй като от време на време колкото повече, толкоз повече.
 Има заплаха България да загуби 2,5 милиарда евро от бюджета на Европейски Съюз 12 юли 2022 | Има заплаха, в случай че България не одобри до края на годината нужните законови промени, да не получи първия превод...

Няма по какъв начин обаче да подминем Y2K тренда със завръщането на цветните бижута, при които виждаме разнообразни неонови нюанси най-вече в жълто, розов, зелено и синьо. Често се комбинират даже няколко цвята, а най-стилно тази наклонност наподобява при огромните пръстени, където също може да има наслоение, както и при колиетата. Но пък чифт обеци от рециклирано стъкло в пресен звук незабавно ще се откроят както на, по този начин и в града. Така че това лято можем самоуверено да опитвам с бижутата!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР