Ако премиерът следва тази логика, трябва и други оставки да

...
Ако премиерът следва тази логика, трябва и други оставки да
Коментари Харесай

Йордан Цоневза социалния министър: Ако премиерът следва тази логика, трябва и други оставки да поиска

" Ако министър председателят следва тази логичност, би трябвало и други оставки да изиска, тъй като много системи стоят нереформирани ". Така депутатът и заместник-председател на Движение за права и свободи Йордан Цонев разяснява в неделя пред БНР поисканата от Бойко Борисов оставка на обществения министър Бисер Петков. " Вероятно насъбрани проблеми в системата “ е повода за това искане, счита Цонев.

На съвещанията на финансовата комисия в Народното събрание той не бил останал с усещане за напрежение сред Петков и финансовия министър Владислав Горанов, каквато е една от хипотезите за оставката.

" Няма нищо нелогично в тези оставки, само че те към този момент не са отдушник на насъбраното напрежение ", сподели Йордан Цонев, след което концентрира рецензиите си на тематика „ липса на промени “.Тя се виждала доста ясно и в бюджета за 2020-та.

Йордан Цонев съобщи, че в България са правени същински промени по времето на премиера Иван Костов, по времето на Съюз на демократичните сили, във времето, когато одобряваха България в Европейския съюз и НАТО.

" Когато не правиш промени, когато един бранш, като опазването на здравето, работи в неповторим тип - подобен няма на никое място, няма по какъв начин този бранш да усъвършенства успеваемостта си. Обществото желае да има промени в нереформираните браншове ", сподели депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР