Ако премиерът Кирил Петков отстъпи пред Република Северна Македония, народът

...
Ако премиерът Кирил Петков отстъпи пред Република Северна Македония, народът
Коментари Харесай

Александър Сиди: Петков е поел някакви неизвестни ангажименти към Северна Македония

Ако министър председателят Кирил Петков отстъпи пред Република Северна Македония, народът ще го смъкна, счита заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

" Българският народ ще го смъкна сега, в който той тръгне да прави това ", съобщи Сиди в предаването " Лице в лице " по. По думите му " този човек всеки ден споделя по какъв начин безусловно утре-вдругиден, след две седмици го подвигаме ветото за Европейски Съюз ".

Сиди обаче призна, че не е чувал безусловно такова изявление от премиера, само че през цялото време говорел за " нов път " с Македония. Той е безапелационен, че Петков е поел някакви незнайни задължения към Скопие. Според него " господин Петков е предобрил с козунака на жена си и приказва нелепости по през целия ден. Живее в успореден свят . Нищо от това, което приказва министър председателят Петков, не е правилно, в това число и по тематиката " Македония ".

Относно изказванията на министър-председателя, че съветски сътрудници са пречели на сдобряването на Скопие и София, с цел да не влезе югозападната ни съседка в Европейски Съюз, заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че " това, което прави министър председателят - приказва за положителни вести и загатва за повдигане на ветото на България върху започването на договаряния за участие на Северна Македония в Европейския съюз, е доста по-тежко от всичко, което всички останали вършат ".

По думите на Сиди няма никакъв прогрес в работата на историческата комисия и просто македонците са се съгласили да подпишат нещата, контрактувани още през 2019 година В нашите съседи е и виновността за неналичието на развиване по инфраструктурните планове като Коридор №8, счита заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Според Сиди в Северна Македония несъмнено има съветското въздействие и налагането на македонизма от Коминтерна е показателно за това. " Но в случай че някой на запад приказва за съветско влияение в Северна Македония, би трябвало да излезе и да се извини за вкарване на " троянски кон " в НАТО. Нека да изкореним съветското влияение и македонизма от Северна Македония и тогава Северна Македония да влезе в Европейския съюз ", сподели Сиди.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР