Ако прекарвате много време във виртуалното пространство и най-вече в

...
Ако прекарвате много време във виртуалното пространство и най-вече в
Коментари Харесай

Галактическите яйца ще са хит този Великден! Ето как да ги направите

Ако прекарвате доста време във виртуалното пространство и най-много в обществените мрежи, то сигурно ви е направило усещане, че галактическите разцветки безусловно превзеха света. Цветовите комбинации, въодушевени от Космоса, се появяват все по-често в грима, облеклото, маникюра.

Кулинарията също не остана надалеч от манията по галактическите разцветки. И в случай че до момента се радвахме на космически сладкиши, то в този момент е време да ви представим галактическите яйца, който ще са шлагер този Великден.

Характерно за тях е, че са обагрени в синьо, лилаво, бяло, розово и блещукат. Украсата им се прави доста елементарно и стига да имате нужните материали, можете да превърнете най-обикновените варени яйца в същинско произведение на изкуството.

Ето и по какъв начин да си извършите феноменалните космически яйца в домашни условия и да изненадате околните си на празника Възкресение Христово.

Необходими артикули: 10 яйца, 1 пакетче кристали за яйца, оцет, бои за яйца, памук.

Начин на подготвяне: Сварете яйцата с кристалите по метода, разказан на опаковката на продукта. Оставете яйцата да изстинат добре във водата.

Междувременно в разнообразни съдове подредете бои в синьо, розово, лилаво или определени от вас цветове. Разтворете боите по инструкции на опаковката метод и при нужда прибавете по малко оцет.

Вземете парче памук и върху него капнете от всички боички, а по-късно бързо поставете сварено яйца вътре и го завийте с памука.

Оставете по този начин към десетина минути, отстранете памука и подредете яйцата в подобаващ съд. Вашите космически яйца са подготвени!

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР