Ако прането ви не ухае точно толкова добре, колкото очаквате,

...
Ако прането ви не ухае точно толкова добре, колкото очаквате,
Коментари Харесай

10 прости решения как прането ви да ухае страхотно

Ако прането ви не ухае тъкмо толкоз добре, колкото очаквате, ето по какъв начин може да измененията това. Предлагаме ви 10 елементарни решения по какъв начин прането ви да ухае още веднъж ужасно.

1. Почиствайте постоянно пералнята машина
Редовно почиствайте пералнята си против плесен. Може да употребявате профилиран препарат, а може да опитате и единствено с нормално оцет и сода. Ако усещате още неприятна миризма и не сте уверени, че пералнята ви е почистена добре, може да пуснете и един цикъл с белина, след който към този момент в действителност пералнята ви би трябвало да е идеално чиста. Накрая вземете гъба или мека забрадка и избършете уплътненията, с цел да премахнете мухъла.

2. Оставете вратата на пералнята отворена
След като пералнята ви е чиста, поддържайте я по този начин. Когато приключите с прането, оставете вратата на пералнята отворена, с цел да може да се проветри. Мухълът избира тъмни и влажни места, тъй че положителната циркулация на въздуха и слънчева светлина са от голямо значение, с цел да бъде пералнята ви чиста, а прането ви да ухае добре.



3. Перете на висока температура

Себумът е мазно вещество, създавано от кожата, който попада и върху облеклата и се появяват петна и неприятна миризма, които мъчно се отстраняват. Едно от решенията е да перете на висока температура - най-малко 60 градуса. Високата температура в композиция с добър перилен препарат могат да създадат прането ви още веднъж чисто и с превъзходен мирис.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР