Ако понякога децата ви се държат като дяволчета, не се

...
Ако понякога децата ви се държат като дяволчета, не се
Коментари Харесай

Иновативен център по изкуства открива и развива таланта на децата

Ако от време на време децата ви се държат като дяволчета, не се плашете! Във всяко дете се крие по един дребен ангел със своята вродена заложба, само че постоянно майките и татковците имат потребност от помощ с цел да я открият и да оказват помощ на малчугана им да я развие. Именно това да изкара нескрито светлината, която всеки хлапак носи в себе си, е философията на най-новия детски център за изкуства „ Angel steps”, чието публично разкриване ще бъде на 27 септември 2017 година

„ Angel steps” се намира в просторна постройка на бул. „ Сливница “ № 245. Притежава 2 чудесно оборудвани спортни зали, зала за отдих и арт-зала. В тези пространства дребните ангели през днешния ден пеят, на следващия ден танцуват, рисуват или свиват юмруци за бойни изкуства, само че постоянно водени от две основни правила. Едното е стимулирането на естествените заложби и креативното мислене на детето без напън, а посредством откриването на неговите мощни страни и тяхното насърчаване и ориентиране в вярната посока. Другото основно предписание е другарството и заниманието!



Вашият дребен ангел обича музиката и нееднократно сте го чували да припява някоя мелодия към вас? „ Angel steps” предлага уроци и по музикално образование: пеене, свирене на пиано и китара. Ако обича да рисува или скулптира, експертите от детския център ще насочат и развият дарбата му в тази посока.

Други малчугани обаче избират не да държат четката или да пеят песнички, а с мотив или без мотив да се въртят в ритъма на някакъв фиктивен от тях танц. Може би в тяхно лице виждате бъдеща международна звезда в художествената гимнастика, балета или танците. Центърът „ Angel steps” е помислил за това и предлага занимания по типичен балет, съвременни танци като „ хип-хоп “ и „ лирикал денс “.



Спортът? Той е толкоз значим, тъй като освен развива детето физически, само че и го учи на дисциплинираност и непримиримост. В „ Angel steps” на него е отделено особено внимание и то под такава форма, че да съставлява комбиниране от физическа интензивност и развлечение в часовете по айкиду, бразилско жиу-жицу и граплинг. Разбира се, и йога.

Занятията в центъра за изкуства „ Angel steps” се организират по способи, създадени въз основата на най-новите открития в детско-юношеската логика на психиката, залегнали в просветителните стратегии на водещи европейски центрове.

Затова присъединяване на родителите е значителен детайл от философията на „ Angel steps”. И то не става дума единствено за наличието на майките и татковците като странични фенове на концертите на мини пианисти, на рециталите на хип-хоп танцьори или на изложбите с пластики, основани в арт класовете в центъра за изкуства. Защото „ Angel steps” не е елементарна занималня, в която оставяш детето си за няколко часа и не се интересуваш какво ще прави, а място, където родители и учители интензивно разискват потребностите на децата, самостоятелния метод към всеки от тях и насоките на развиването им под формата на събеседване и на лекции за възрастни. В името на тази цел в центъра работи и професионален астропсихолог, който намира и пояснява звездите, под които детето ви върви от раждането си, и добавя с рекомендации самостоятелния метод към развиването му.



А тържествата и рождените дни? Разбира се, че можете да ги извършите в „ Angel steps”! Центърът предлага своите услуги и по организирането на рождени дни или други специфични детски мотиви. Поема грижата за игрите по време на празненството, за храната за гостите, както и за целия развой на осъществяване на събитието.

Официалното разкриване на детски център за изкуства „ Angel steps” е на 27 септември 2017 година от 17 ч. на адрес бул. „ Сливница “ № 245 с огромно празненство за деца и възрастни.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР