Ако получим мандат, ще го върнем веднага, защото единственият изход

...
Ако получим мандат, ще го върнем веднага, защото единственият изход
Коментари Харесай

Костадинов каза с кого би правил коалиция

Ако получим мандат, ще го върнем незабавно, тъй като единственият излаз от политическата рецесия са предварителните избори. Това Народно събрание е тотално деградирало, морално банкрутирало и идейно импотентно, позор за българския парламентаризъм, сподели за Bulgaria ON AIR водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Бихме се коалирали само и единствено с българския народ, добави той.

Костадинов е уверен, че в случай че се сформира държавно управление в този парламент, през зимата ни чака злополука, а България ще загине.

" Управляват ни платени извън хора, чиято цел е България да бъде унищожена като страна. Хора, които ни водят към сриване на стопанската система и война с Русия. Искат да осъществят украински сюжет в България ", сподели още Костадинов.

Лидерът на " Възраждане " чака президентът да даде третия мандат на Българска социалистическа партия, " Демократична България " или " ИТН ".

" Възраждане " обаче изрично няма да поддържа никакъв кабинет.

" Хората, които сега желаят да сформират кабинет, заплашват съществуването на България.

Искаме да спечелим предварителни избори и да управляваме независимо. Разполагаме с наша социология, която демонстрират, че от 3 месеца " Възраждане " е първа политическа мощ с 22%. В хода на акцията може да се окаже, че " Възраждане " печели с повече от 50% ", съобщи Костадинов.

По думите му Българска социалистическа партия и Демократична България сега са буйно прегърнати. Костадинов сигнализира, че популацията ни понижава с по 100 хиляди души на година и на възможни избори наесен ще отидем на референдум за опазване съществуването на България.

" Елена Гунчева беше от гражданската квота на " Възраждане ". Оказа се погрешен избор, оправдавам се на нашите гласоподавателите за тази неточност. Всяка партия в Народното събрание има право на безвъзмездни офиси, за какви платени приемни приказваме? Това е откровена неистина. Парите се употребяват за партийни потребности и се регистрират всеки месец. Нейният автограф стои под решението за даване на тези средства на нашия учредителен секретар, който ги харчи с доклад пред депутатите ", разяснява Костадинов.

Той предизвести, че България има газ доникъде на август. Ако газът от Русия е по-евтин от другите, ще си доставяме от Русия. Ако е по-евтин от Съединени американски щати, ще си доставяме от Съединени американски щати. Интересува ни българският народ да не заплаща висока цена, разяснява още Костадинов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР