Ако планирате да избягате, за да започнете нов живот с

...
Ако планирате да избягате, за да започнете нов живот с
Коментари Харесай

`Напуснах съпруга си заради тайния си любовник - но той хвърли бомба и сега съм сама`

Ако планирате да избягате, с цел да започнете нов живот с тайния си ухажор, по-добре бъдете сигурни, че той е " re on board.

На една жена се разруши фантазията й да се откри с сътрудника си, откакто той хвърли бомба върху нея и я остави сама - откакто тя към този момент беше напуснала брачна половинка си поради него. Анонимната жена изясни, че тя и нейният сътрудник са били близки от доста години и това постоянно е било противоречива точка в брака й, като брачният партньор й даже я е помолил да избере сред двамата мъже, преди да се оженят.

Тя избра брачна половинка си и двамата се ожениха, само че тя твърди, че сътрудника й „ в никакъв случай не е надалеч от мислите й “. Другият мъж в последна сметка също се ожени, само че три години по-късно двойката към този момент „ се радва на интензивна спекулация “ зад тила на съпрузите си.

Аферата обаче не е просто секс за дамата и нейния сътрудник, защото тя настоя, че и двамата имат същински усеща един към различен и са обсъждали да се откажат от сътрудниците си, с цел да бъдат дружно. Пишейки в колоната на The Sun's Dea...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР