Ако отказвате достатъчно дълго да влезете в политиката, ще влязат

...
Ако отказвате достатъчно дълго да влезете в политиката, ще влязат
Коментари Харесай

Доктор Симидчиев посочи защо се е кандидатирал за депутат

„ Ако отказвате задоволително дълго да влезете в политиката, ще влязат хора, които не желаете да са там ”. Така, перифразирайки думи на Платон, пулмологът доктор Александър Симидчиев изясни за какво е решил стане кандидат-депутат.
Той показа, че доста хора са го попитали за какво влиза в политиката, която, по думите им била мръсна работа:
„ Осъзнавам, че това е по този начин и в същото време виждам, че в случай че няма хора, от които да желаеме разнородно мнение и да може да дискутираме по тематики, ще останат понятия, които са дебалансирани от моя позиция ”, съобщи пулмологът пред Нова телевизия.
Поканата да стане кандидат-депутат Симидчиев уточни, че му е била отправена от ръководителя на „ Да, България ”.
 Христо Иванов излиза против Борисов и Нинова в Пловдив, доктор Симидчиев лидер в София-област Христо Иванов излиза против Борисов и Нинова в Пловдив, доктор Симидчиев лидер в София-област
Председателят на " Да, България " Христо Иванов влиза в директен конфликт с премиера Бойко Борисов и лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщав...
„ Влязох в обединението, тъй като, в случай че следите моето развиване няколко години, ще видите, че това, което ме интересува е чистият въздух, климатичните промени, дигитализацията в опазването на здравето. Това са все неща, които са същностни в програмата на обединението ”, посочи още той.
Експертът дефинира като стеснителен броя на новите случаи на ковид за деня - 2 588. Д-р Симидчиев уточни, че е очаквал подобен след към десетина дни.
„ Последните четири седмици кривата върви нагоре. Засега нямаме данни, че върви надолу. Четирите седмици са наклонност - нагоре ”, изясни пулмологът.
Балансираните ограничения, които са довели до намаляването на скоростта на развиването на пандемията, той дефинира като вярна стъпка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР