Ако нямате място за съхранение, помислете за идея за висящи

...
Ако нямате място за съхранение, помислете за идея за висящи
Коментари Харесай

Свежи идеи за висящи рафтчета за всяко пространство

Ако нямате място за предпазване, помислете за концепция за висящи рафтчета за нещо друго от предстоящото изкуство на стената. Плаващите лавици са лесни за инсталиране в кухнята, хола или офиса. Плюс това, те обезпечават задоволително повърхност, с цел да поддържат ежедневните съществени неща на разположение и декоративните детайли на екрана.

Използвайте следните хрумвания като ентусиазъм и елементарно комбинирайте място за предпазване със жанр, като окачите висящи лавици в дома си.Едновременно стилни и многофункционални, те са едно от обичаните ни решения за предпазване. Тази наклонност в дизайна усилва оптимално размера на всяка стая, като употребява пространството на стената, вместо да заема скъпо място на вашите маси, плотове и нощни шкафчета. Тъй като висящите лавици могат да бъдат завършени по толкоз доста способи, те могат да създадат вашето пространство по-официално и елегантно или да подобрят непринудената среда.

Малките стаи постоянно могат да се възползват от в допълнение място за предпазване, само че без значение дали декорирате банята, хола, кухнята, трапезарията, офиса, фоайето или даже гаража, тези висящи чудотворци могат да надстроят вашето място за предпазване във всяка стая с отворено пространство на стената. С толкоз огромен капацитет за жанр и функционална стойност, ние взехме решение да разгледаме концепциите за плаващи лавици, с цел да вдъхновим нашата последваща актуализация на дома.

По-долу открийте най-хубавите хрумвания за висящи лавици, с цел да покажете обичаните си предмети и да създадете нови повърхности във всяка стая на вашия дом.

 

 Топ 7 трика за хубав интериор (СНИМКИ)

Свежи хрумвания за висящи рафтчета за всяко пространство

Висящи лавици за кухненски ъгъл

 висящи рафтчета Свежи хрумвания за висящи рафтчета за всяко пространство фотография: pinterest

Възползвайте се оптимално от свободно пространство сред шкафа и стената. Закачете комплект непретенциозни лавици, с цел да покажете обичаните си готварски книги, фон и контейнери за предпазване. Тази концепция за висящи рафтчета прибавя образен интерес към ъгъла на кухнята и оказва помощ да се поддържат плотовете чисти.

Ъглови лавици

Ако е останало малко място на стената там, където свършват горните ви шкафове, не го оставяйте да се губи. Закачете се на три къси висящи рафтчета, които стърчат от шкафа, и ги използвайте, с цел да съхранявате някои от най-красивите си предмети. Комплект розови стъклени вази, ретро кана за чай и подбор от зеленина работят дружно, с цел да основат красива, само че функционална зона в тази кухня.

Висящи рафтчета за баня

 висящи рафтчета Свежи хрумвания за висящи рафтчета за всяко пространство фотография: pinterest

В баните постоянно липсва пространството, належащо за независими лавици и други мебели за предпазване. Висящи рафтчета обезпечават умна опция, която усилва съхранението в банята и не изисква място на пода. За да осигурите място за практични предмети, от козметични четки до кърпи, или за арт и декоративни аксесоари, окачете отворени лавици в празното пространство на стената над тоалетната или покрай тоалетната.

Стилизирани кухненски лавици

Разбира се, кухнята е най-много функционално работно пространство, само че тя също би трябвало да бъде изпълнена с възприятие за жанр. Използвайте висящи рафтчета върху празна стена с тил, с цел да изложите определени продукти като сантиментални готварски книги и рисувана керамика, която служи и като място за предпазване. Инсталирайте аплик тъкмо над горния рафт, с цел да можете да поставите прожектор в пространството през нощта.

Рафтове за малко перално помещение

 висящи рафтчета Свежи хрумвания за висящи рафтчета за всяко пространство фотография: pinterest

Намирането на място за предпазване в малко перално помещение не постоянно е лесна задача. Повечето пъти зависи от вас да го създадете, само че за благополучие елементарен метод е да окачите висящи рафтчета. Както можете да видите в тази слънчева стая, превърната в перално помещение, бяха добавени два рафта над пералнята и сушилнята за консумативи. Трети рафт беше подложен тъкмо от горната страна на машините, с цел да обезпечи място за прегъване на прясно изпрани облекла и спално долни дрехи.

Висящи лавици за дрешници

 висящи рафтчета Свежи хрумвания за висящи рафтчета за всяко пространство фотография: pinterest

Пазарувайте личния си дрешник, като стратегически поставите акрилни висящи рафтчета на една стена и спретнато подредите дамските си чанти, като употребявате щрангове, в случай че е належащо. Освен че екранът основава бутиково преживяване всякога, когато влезете в пространството, той поддържа чантите в чудесно положение.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР