Ако нямаш талант, и сексът с диригента не помага.Това е

...
Ако нямаш талант, и сексът с диригента не помага.Това е
Коментари Харесай

Изпитаните рецепти на оперната прима Анна Нетребко

" Ако нямаш гений, и сексът с диригента не оказва помощ. "

Това е един от най-известните цитати на оперната прима Анна Нетребко. Освен че обикаля най-големите оперни театри по света и взима постоянно основните функции в оперните постановки, социална загадка е, че тя обожава кулинарията. В Инстаграм профила си Анна постоянно споделя най-различни предписания, които подготвя изцяло сама, макар че има много малко свободно време, като изяснява в детайли рецептата и за какъв брой време се реализира тя. Последователите й постоянно наблюдават профила й, с цел да видят с какво се храни една оперна дива, с цел да поддържа както гласовите си качества, по този начин и фигурата си. Оказва се, че тайната е просто в домашната храна.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @anna_netrebko_yusi_tiago на Фев 27, 2020 в 5:11 PST

Съвсем скоро певицата написа на смешка в своя профил във Facebook, че в случай че карантината продължи повече от 4 седмици, евентуално ще отвори ресторант. Снимките, които показа, за нула време събраха хиляди лайкове и стотици споделяния. М ожете да разгледате всички кулинарни магии в галерията ни , а в това време ние ще споделим с вас една страхотна рецепта от Инстаграм профила на певицата, която можете да опитате да приготвите още през днешния ден у дома. 

 

Soon I will open a restaurant... 4th week of fucking quarantine
Публикувахте от Anna Netrebko в Вторник, 31 март 2020 година
Пълнени чушка и домат

Всички артикули, които са ви нужни, са  чушка, домат, агнешка кайма, лук, масло, куркума, черен пипер, магданоз и кориандър. Ако тези подправки не са ви по усета, можете да ги замените с други. 

Запържвате агнешката кайма в малко масло, дружно с лука, щипка куркума, черен пипер и канела . След като свалите от котлона добавяте свеж магданоз и кориандър. Чушката и доматът се поставят за малко във вряща вода, като вътрешността на домата авансово се изважда и се пасира в обособен съд. 

След като се извадят от врящата вода, чушката и доматът се пълнят с агнешката кайма и се поставят във фурната за 20 минути на 200 градуса. След това се поръсват с пасираната сърцевина на домата и се слагат за още 10 минути във фурната. Могат да се сервират и със заквасена сметана. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от @anna_netrebko_yusi_tiago на Ное 7, 2019 в 3:05 PST
 4 безвъзмездни онлайн урока от най-хубавите готвачи в света
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР