АКО някой спокойно пече сладкиши и деликатно аранжира цветя цял

...
АКО някой спокойно пече сладкиши и деликатно аранжира цветя цял
Коментари Харесай

Аз съм съпруга на викарий – не съм възпитана като религиозна и хората са шокирани, когато се закълна… но получаваме огромна безплатна къща

АКО някой умерено пече сладкиши и внимателно аранжира цветя през целия ден, е какво изниква в съзнанието ви, когато чуете думите „ брачната половинка на викария “, може да изпаднете в потрес.

Това е стандарт, с който 38-годишната брачна половинка Кейли Уорд, духовенство, е толкоз привикнала, че към този момент не си трепва, когато хората, които среща, са зашеметени да открият, че псува като боец и не може готви, с цел да избави живота й.

Кейли, която живее в Рейнъм, Кент, със брачна половинка викарий Нейтън, 43, и двете им деца, на 14 и 8 години, споделя: „ Предполагам, че хората просто си мислят за това, което виждате по малкия екран – някой в онази рокля на цветя, която пече торти и аранжира цветя и прочие.

„ Честно казано, прекомерно съм ругатня за всичко това! Има доста обичайната концепция, а в действителния живот в действителност не е по този начин, тъй че хората са шокирани. "

„ Изобщо не бях набожен "

Кейли и нейният брачен партньор са дружно от 17 години, женени са от 16 и са живели в ено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР