Ако някой случайно не е разбрал, в последните няколко месеца

...
Ако някой случайно не е разбрал, в последните няколко месеца
Коментари Харесай

Борисов и чумата – краката му окъсяха, носът се издължава

Ако някой инцидентно не е схванал, в последните няколко месеца или по-точно откогато Цветан Цветанов лъсна с ВИП асансьора в новия си апартамент и ситуацията стана спешно, министър председателят ни употребява доста интензивно Фейсбук. Обикаля господин Борисов на всички места, наглежда, строи, развива стопанската система.
Само че господин Борисов или по-точно пиарите му малко не са разбрали едно знамение на обществените мрежи или изобщо Интернет – щом нещо се отзове там, не умира. Така и не умря общата фотография на Борисов с дъщерите на Борислав Лазаров.
Кой е пък този, ще попитат евентуално мнозина. Това е индивидът, който завоюва десетки милиони за изгаряне на трупове на животни с мобилни инсинератори, посредством компанията си " Син кръст 2016 " - история, разкрита в скандално следствие на Генка Шикерова, което Нова телевизия спря от лъчение, само че която въпреки всичко прокуратурата изследва - най-малко публично. И гледай ти, щерките му гушнали Борисов по джапанки за цветущ рожден ден! Радио " Свободна Европа " пита премиера познава ли ги тези девойки, за какво по този начин е станало и фотографията изчезна от Фейсбук профила на Габриела Лазарова, една от дъщерите. А от Министерски съвет обяснили по какъв начин тази фотография е за спомен, тъй като Борисов оказал помощ на девойките преди време, когато аварирали – по-точно разпоредил на виновните служби да си свършат работата, като че ли не биха – най-малко още при произшествия го вършат.
Умилително е по какъв начин Борисов и пиарите му си мислят, че в България са останали единствено хора с гладки мозъци. По-умилително е дори от тага на " изчезналата фотография " – в хотел " Хилтън ", в Малта. Но изводът е доста явен – познава се очевидно министър председателят със фамилията. Разбира се, нищо неприятно, нищо нелегално, нищо... абе я стига лакърдии. Когато забележим някой в миналото в България да печели социална поръчка за милиони без да има ей такива връзки и връзчици към високопоставени хора от властта, тогава ще повярваме на алтруистични пояснения. Дотогава ще сме наясно – прокуратурата отново не си прави работата и на мнозина в България законът им се разминава!

Автор: Ивайло Ачев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР