Ако някой мисли, че Иво Аръков е влязъл само заради

...
Ако някой мисли, че Иво Аръков е влязъл само заради
Коментари Харесай

Само с талант не става: Би Ти Ви уредила Иво Аръков в Турция

Ако някой мисли, че Иво Аръков е влезнал единствено поради чара и професионализма си в новия касов турски сериал със суперзвездата Къванч Татлъту, най-добре е да намерения още веднъж. Не, това не са аргументите родният артист да получи роля в суперпродукцията „ Ирония на ориста ”, която потегля тези дни по Би Ти Ви. Той е бил организиран там, с помощта на връзките си в малкия екран, научи HotArena.

Макар че в никакъв случай не стартира разказите си за фотосите в Турция с историята по какъв начин Би Ти Ви му ги е уредила, Иво Аръков не го и отхвърля. Ако стане въпрос за това, той признава, че дължи работата си с Къванч Татлъту точно на малкия екран, с която от години има трудово-правни връзки. Оттам са предложили на продуцентите на сериала да дадат дребна роля на водещия на „ Мармалад ”. Най-вероятно става въпрос за нещо като бонус ”, който е провиснал на Би Ти Ви поради обстоятелството, че е една от първите малките екрани отвън Турция, които купуват „ Ирония на ориста ”. Родната медия е сключила контракта още преди продукцията да е била приключена. Тя е употребила случая да вкара в нея едно от лицата си за реклама. Предварителните упования са били, че рейтингът на сериала с Къванч Татлъту ще бъде извънредно висок. Присъствието на водещия на „ Мармалад ” в него, въпреки и епизодично, пък ще е голям плюс в активите на Би Ти Ви. Това в резюме е механизмът, посредством който Иво Аръков е попаднал на снимачната площадка в Турция – родината на едни от най-мащабните тв продукции в цяла Европа.

Редно е обаче да се означи, че заслугите на Би Ти Ви са били единствено едвам вкарат младия артист в сериала. Когато се срещнали с нашето момче, продуцентите толкоз го харесали, че поръчали да му напишат по-голяма роля спрямо в началото замислената. Плановете били героят на Иво да е българин, който се появява единствено в един-два епизода. Но след това героят му станал съветски мафиот, върл зложелател на героя на Къванч Татлъту. Вместо един ден фотоси, за колкото отпътувал за Турция, Аръков работил там цели три седмици. Това досега е най-големият му триумф зад граница. Още преди години той си откри сътрудник в Англия и стартира да върви по кастинги там, само че досега е получавал толкоз дребни функции, че даже отхвърля да ги загатва обществено.

За сметка на това турските продукции очевидно са отворени за него. Нашият артист досега е взел участие в три родни хитови сериала – „ Фамилията ”, „ Скъпи наследници ” и „ Съни Бийч ”. Но е впечатлен от размаха и мащабите, с които работят комшиите. Той загатва, че ролята в „ Ирония на ориста ” е първото, само че няма да последното му присъединяване в турски сериал. Направил е доста положително усещане зад граница и чака още оферти за работа там, написа Уикенд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР