Ако някой е помислил, че има такива чатове на Десислава

...
Ако някой е помислил, че има такива чатове на Десислава
Коментари Харесай

Биляна Петрова: Къде живеем, щом държавата реагира на чатове от два фалшиви профила

Ако някой е помислил, че има такива чатове на Десислава Петрова за прелом, значи се опасява. Човекът, който популяризира чатовете, има потребност от лекуване, меко казано. Няма и грам истина в този сигнал. Тези хора, с които ни свързват, сме ги виждали единствено по малкия екран. Познаваме единствено БОЕЦ от митингите. Но това не е закононарушение. В каква страна живеем, щом реагира на част от два подправени профила?!
Това сподели пред публицисти кандидат-кмета на регион „ Младост “ в София Биляна Петрова. Тя добави: Ние доказахме, че не се опасяваме да се борим за идеите, без значение от цената. Не могат да ни купят или натиснат, макар високата персонална цена, която плащаме. Истината е, че се търси мотив да ни арестуват. На мен ми заложиха също капан с разрешението на съда за излизане. За първи път дадоха такова позволение единствено за Деси. Щяха да ме арестуват, до момента в който събирахме подписи.

С медията, която популяризира голите фотоси, няма да контактуваме. Нарушава се и правото на персонален живот у дома с видеото, което беше публикувано от вкъщи на Десислава Иванчева. Престъпление е да снимаш някого в къщата му без негово предпочитание. Видяхте, че тя споделя там, че не влиза в сделки. Като не са постигнали задачата си с това видео, са решили да пуснат подправените чатове. И най-после споделят, че не бил Венцислав, а Велислав. Не била Десислава, а нещо друго. Т. е не били компютри, а компоти.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР