Ако някога сте се чудили какъв е задгробният живот, това

...
Ако някога сте се чудили какъв е задгробният живот, това
Коментари Харесай

Тя Се Върна С Вечния Отговор: Младо Момиче Прекрачи Вечната Граница На Смъртта, Но По Чудо Възкръсна! Разказа Всичко - Ето Какво Ни Чака!

Ако в миналото сте се чудили какъв е задгробният живот, това е добра опция да разберете! В момента на гибелта, някаква странна сила придвижва вашата душа в различен свят. Независимо на коя страна гледате, на всички места към вас има светлина...

Въпреки че към този момент нямате лично тяло, имате възприятието, че имате. Изведнъж знаете всички тези неща, които в никакъв случай не сте знаели, до момента в който сте били живи.

Атмосферата е изпълнена с успокоителен шепот, хиляди гласове като че ли пеят единствено за вас. Някъде зад вас в далечината се чува музика от цигулка, виолончело и арфа. Светлинните лъчи като че ли ви схващат.

Висши същества ви поздравяват и ви оказват помощ да се справите с нововъзникналата обстановка. От тези същества получавате безусловна обич!

А по-късно, като че някой натиска бутон и пуска живота ви на филм. Можете да видите всеки миг от живота си, от раждането до гибелта, все едно държите в ръцете си дистанционно управление.

След гибелта, имате опция да наблюдавате всички пътища, които не сте минали, когато сте били живи, тъй че да разберете какво би било в случай че сте го били създали.

След като прегледате целия си живот като на филм, получавате ново тяло, което е направено от съсредоточена светлина. И въобще не ви е грижа за това по какъв начин изглеждате.

Горе ще ви посрещне ваш нравствен лидер и макар че в никакъв случай не сте се срещали на земята, вие въпреки всичко се познавате. И още веднъж сте със фамилията и приятелите си.

Разбирате, че гибелта не е толкоз страшна, колкото ви е изглеждала, тъй като сте безконечни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР