Ако някога са ви изневерявали вероятно знаете колко болезнено може

...
Ако някога са ви изневерявали вероятно знаете колко болезнено може
Коментари Харесай

Срещате се с човек, на когото са изневерявали – ето какво да правите

Ако в миналото са ви изневерявали евентуално знаете какъв брой мъчително може да е възприятието по-късно да не можеш да се довериш на никого. Любовта внезапно наподобява все по-трудна и невъзможна. Ставате подозрителни и мнителни към сътрудниците си, мислейки, че щом един ви е изневерил, всеки ще го прави. Не по-малко мъчно е и за колегата ви да се оправи с прочувствения товар, който носите. За него е същинско предизвикателство да се потвърждава всеки ден, да показва верността си, да ви убеждава в това, че обича единствено вас. Ако имате връзка с човек, на който са изневерявали и това е нанесло дълбоки прочувствени вреди върху душата му, ето какво би трябвало и какво не би трябвало да вършиме.

Просто бъдете правилни
Ако в действителност желаете да бъдете с колегата си и знаете, че е преживял/ а невярност, просто му/ ѝ бъдете правилни. Толкова е просто. Опитайте се да сте оптимално почтени с индивида, който обичате. Не му давайте мотиви за подозрение. Това ще провокира паника у него и може да утежни връзката ви и връзките в нея.

Не му давайте мотиви за подозрение
Съзнателно или не, доста хора дават мотиви за подозрение на сътрудниците си. Те флиртуват, намерено или не, приказват за сътрудници, другари, закачат се. При някои хора това е метод да издигнат самочувствието си. Много постоянно те нямат никакви планове да изневеряват. При други е предизвикано от чувственост, която ги кара да се оглеждат в близост за нещо пикантно и ново. Ако в действителност желаете да сте с индивида, с който сте сега, просто избягвайте такова държание. Колкото по-малко мотиви за подозрение давате, толкоз по-гладко ще протича връзката ви с човек, понесъл невярност в предходния си опит.

Бъдете нежни
Ако сътрудникът ви е понесъл товара и обидата на изневярата в предходни връзки, бъдете нежни с него. Докато премине през компликациите, които мъчат душата му, ваша е отговорността да извършите този товар по-лек.

Не жертвайте това, което е значимо за вас
Не забравяйте, че и вие сте човек с тъкмо толкоз право да бъде благополучен, колкото и нараненият ви сътрудник. Бъдете до него, подкрепяйте го и му покажете, че единствено той е значим за вас, само че очаквайте същото в подмяна. Отношенията не би трябвало да са едностранчиви и никога това, че той или тя е претърпял невярност не би трябвало да е мотив единствено вие да се раздавате безспир. Не забравяйте, че и вие имате потребности не по-малко значими от тези на колегата ви.

Не се превръщайте в врач
Ако държанието на колегата ви, понесъл невярност, се трансформира в токсично за вас и ви кара да се чувствате като лечители, отдръпнете се. Това освен няма да му помогне, само че е нездравословно както за връзката ви, по този начин и за вашата душeвност. Демонстрирането на поддръжка и доверие са значими, само че е също толкоз значимо сътрудникът ви да премине през компликациите и да бъде пълноценна ваша половинка. Ако вие се превръщате в негова патерица, която го крепи, в дълготраен проект това състояние не вещае добър край.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР