Ако някога получа от съдбата подобна възможност - бих показал

...
Ако някога получа от съдбата подобна възможност - бих показал
Коментари Харесай

``Ще показвам на децата си статията за това как Петков спаси Украйна, за да знаят защо съм в парламента`` - Политика

Ако в миналото получа от ориста сходна опция - бих посочил на децата на моите деца тази публикация. За да знаят за какво съм направил този избор. А на останалите - с цел да знаят, че мястото ми е тъкмо там, дружно с тези хора.

Това написа във Facebook депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта. Става дума за две публикации  " " и " ", в които се твърди, че " България скрито избави Украйна " с доставки на гориво и муниции, които България е изнасяла, които посредством медиатори стигали до Украйна.

Пред " Ди Велт " някогашният министър председател Кирил Петков декларира, че " към една трета от боеприпасите, нужни на украинската войска в ранната фаза на войната, идвали от България ". На този декор обаче, през вчерашния ден на брифинг в Народното събрание Петков съобщи, че " пряк експорт от България за Украйна не е имало " и че Полша, Румъния, Съединени американски щати и Англия са купували българските оръжия за Украйна.

" Малко са тези, които знаят какво ми коства решението да се включа в българската политика. Дори и от доброжелателни към мен хора много пъти през последната година слушам - тези те употребяват, мястото ти не е там. Думите ми няма да трансформират мнението на необразования или на наивния. На тези, които четат освен заглавието, бих предложил тази публикация, препечатана от Die Welt, както и тази в Politico ", написа Ицо Хазарта по тематиката.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР