Ако новата европейска прокурорка Лаура Кьовеши се сезира и предложи

...
Ако новата европейска прокурорка Лаура Кьовеши се сезира и предложи
Коментари Харесай

Ако Лаура Кьовеши предложи на Васил Божков да стане защитен свидетел...

" Ако новата европейска прокурорка Лаура Кьовеши се сезира и предложи на Васил Божков да стане предпазен очевидец, ще стане доста забавно. Това е допустимо развиване на нещата ".
Така разяснява последните изявления във Фейсбук на Васил Божков някогашният ръководител на Комисията по досиетата Методи Андреев. Според него става в  дума за точни персонажи и изказванията на предприемача са тип свидетелски показания.
" Когато става въпрос за спекулация, българските висши държавни служители доста ясно и бързо се ориентират, по тази причина няма потребност да ги подканяш… Колкото и да е шеговито това, което споделя Васил Божков, има задоволително материал за започване на досъдебно произвеждане. Друг е въпросът дали България има предпочитание това да се случи. Мисля, че не ", сподели Методиев.
" Точно този вид хайлайф би трябвало да бъде проверяван и глобен. Но нямам доверие, че ще стане. Вярвам, че се е появил нов център на финансово-политическа власт, който знае доста добре, че най-хубавата отбрана е нападението ", сподели още той.
Какво е направила ДАНС откакто Божков е теглил огромни суми през 2018г., пита икономист
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР