Ако не спирате да играете любимите си , но продължавате

...
Ако не спирате да играете любимите си , но продължавате
Коментари Харесай

Три причини, поради които винаги губиш в покера

Ако не спирате да играете обичаните си , само че продължавате да губите, евентуално нещо не е както би трябвало да бъде. Време е да измененията главните детайли в метода си, търсейки смяна в положителен проект. Винаги можете да опитате да намерите смяната сами, само че можете и да послушате експертите. Какъвто е безспорно Даниел Негреану.

 

Даниел Негреану е канадски покер състезател, който е същински водач в сектора. Негреану е притежател на шест трофеи от Световните покер серии и има два трофея от Световния покер тур. Определян е за един от най-хубавите покер играчи на последното десетилетие. Днес Даниел Негреану постоянно оказва помощ със препоръките си на по-неопитните играчи, които се стремят да вървят по неговия път. Със сигурност опитът му е скъп, заради което през днешния ден ще ви представим някои от най-ключовите му препоръки във връзка с покера.

 
Не познавате задоволително добре основите на играта
Според Даниел Негреану, една от главните неточности, които можете да допуснете в покера, е да се впуснете в играта без да познавате задоволително добре нейните правила и особености. Покерът е сложна игра, която комбинира умения, вътрешен глас и малко шанс. Преди да се научите на всичко друго, в това число по какъв начин да блъфирате и да разчитате блъфовете на противниците, овладейте основите. Останалото ще последва по изцяло натурален метод.
 Играете с прекомерно положителни и опитни играчи
Все още не сте овладели добре основите на покера, само че към този момент мерите сили със противници, надвишаващи трикратно опциите ви? По-добре променете метода си и потърсете маси, които дават отговор по-адекватно на уменията ви в сегашния миг. Придобиването на опит е скъп, като сигурно ще научите доста от най-хубавите, само че непрекъснатите загуби може да окажат отрицателно въздействие върху самочувствието ви и желанието да играете покер като цяло.

 
Играете по прекомерно предвидим метод
Шампионът Даниел Негреану постоянно споделя, че предвидимостта е един от най-големите ни врагове в покера. Ако следвате избран образец, по който играете, можете да бъдете сигурни, че рано или късно дейностите ви ще бъдат “разчетени ” от останалите. Опитвайте се постоянно да променяте метода си на игра, когато това е допустимо. Не повтаряйте дейностите си от самото начало и експериментирайте, когато имате късмет за това. Променяйте се като състезател и ставайте по-добър.

Надяваме се, че тези три съвета на Даниел Негреану ще ви послужат идващия път, когато седнете на покер масата или отворите обичания си онлайн оператор. Не забравяйте, че тази игра допуска непрекъснато развиване, стига да положите изпитание в тази тенденция и да усъвършенствате уменията си.

*публикация

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР