Ако не се вземат значително по-сериозни мерки, ще се изправим

...
Ако не се вземат значително по-сериозни мерки, ще се изправим
Коментари Харесай

И вирусолог от БАН предупреди, че без нови мерки срещу коронавируса ще си патим

Ако не се вземат доста по-сериозни ограничения, ще се надигнем пред доста сериозна обстановка. Това на процедура сподели вирусологът проф. Радостина Александрова от Българска академия на науките, визирайки с.
В тази обява се преглежда разпространяването на (B.1.1.7) във Англия. Авторите вършат калкулации до каква степен може да стигнат нещата, в случай че няма по-строги ограничения и съответно преглеждат като мотор на епидемията отворените учебни заведения и детски градини. По думите на Александрова обаче, учените не съумяват да потвърдят с безапелационни данни тезата си, че по-големите деца съумяват да разпространят болестта експоненциално, като заразяват фамилиите си и оттова вирусът се популяризира още повече. Но тя даде за образец пред Българска национална телевизия тъкмо това проучване като параленост накъде е тръгнала България без ограничения.
 Водените от Алибегов и Коларов заведения предизвестиха: Готови сме да бъдем и по-директни в отстояване на правата си Водените от Алибегов и Коларов заведения предизвестиха: Готови сме да бъдем и по-директни в отстояване на правата си
Позиция от страна на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) и Сдружението на българските заведения (СБЗ), водени от Ричард Алибегов...
Клетъчният имунитет, който построяваме при превозване или имунизация против ковид, би трябвало да ни пази, сподели Александрова, базирайки се на нови научни данни, само че без да цитира точната обява. Тя приказва това в светлината на втората огромна вълна на болест в бразилския град Манаус, където се очакваше, че е доближат групов имунитет – оказа се обаче, че разновидностите на вируса преодоляха в огромна степен груповия имунен отговор.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР