Ако не се чувствате комфортно в дома си напоследък и

...
Ако не се чувствате комфортно в дома си напоследък и
Коментари Харесай

Енергийните вампири които държите в дома си

Ако не се чувствате удобно в дома си в последно време и усещате, че силата ви свърша все по-бързо или въобще липсва, може би не сте осведомени с обстоятелството, че някои предмети изсмукват " силата " и тежат на всекидневието ви.

Вижте кои са тези предмети и се отърете от тях.

Семейни наследства и дарове

Психолозите настояват, че всички дарове от баби, лели и майки, които пазим, въпреки и да не харесваме, с изключение на да ни натоварват душевен, тъй като желаеме да ги изхвърлим, само че ни тежат на съвестта, по никакъв различен метод не способстват на дома ни. 

За това - подарете ги, продайте ги. Просто се освободете от тази тежест.

Книги 

Книгите, които сме прочели и в никакъв случай към този момент няма да погледнем, книги, които са ни подарени и нямаме предпочитание да четем, остарели книги, книги които не харесваме. Има обичани и скъпи, които пазим на драго сърце, само че не забравяйте, че това е просто предмет, на който значение придаваме ние самите, а вие постоянно може да ги подарите и дарите на някое читалище, учебно заведение или деца с потребност.

Нещата от детството

Много постоянно тези " скъпи мемоари " носят повече горест, от колкото приятни мемоари, а ние не желаеме да ги махнем, тъй като считаме, че не би било редно. Отдавна не изпитваме същите усеща към онази плюшена играчка, каквато сме изпитвали в миналото. 

Огледала

Изследователи от Лондон настояват, че прекомерно многото огледала в дома, са способни да причинят стрес и безпокойствие. Когато човек вижда себе си прекалено много, става по-тревожен и комплексиран по отношение на външния си тип.

Грешния цвят на стените

Разбира се, че цветът въздейства на настроението, а когато е по-стените и е нападателен, като червен или наситено оранжев, той безусловно може да скапва настроението ви постоянно.
 Живият куб - комфортен и удобен дизайн (снимки) Живият куб - комфортен и удобен дизайн (снимки)
Немският дизайнер Тил Коенекер безусловно взел нещата в свои ръце, когато му се наложило да заживее в доста дребен и стеснен апартамент. Тъ...

Счупени предмети 

Счупеното носи благополучие, единствено когато го счупите. Но не го пазете, тъй като придава кофти сила, всякога когато го намерите и погледнете.

Плътни пердета

Освен в случай че не живеете в огромна къща с огромни стаи, високи стени и тавани и огромни прозорци, плътни пердета единствено ще задушават атмосферата и безусловно смачкват настроението. Особено за по-малките пространства, колкото повече естествена светлина навлиза в тях, толкоз повече въодушевление ще създавате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР