Ако не искате да закупувате предварително The Division 2 и

...
Ако не искате да закупувате предварително The Division 2 и
Коментари Харесай

The Division 2 ще има открита бета

Ако не желаете да закупувате авансово The Division 2 и YouTube клиповете не са ви задоволителни, а желаете да я пробвате персонално, то ще имате тази опция при започване на идващия месец.

След като преди дни, по време на лайв стрийм в Twitch, разработчик на Ubisoft загатна незадълбочено за това, че играта ще има открити за всички бета проби, студиото публично удостовери новината през вчерашния ден. Тя ще се организира от първи до четвърти идващия месец, а детайлности за това, което ще включва ще разберем евентуално в края на този месец.

„ The Division 2 излиза на 15-ти март, само че умелите сътрудници ще получат опцията да я тестват по-рано, стартирайки от 01.03, когато откритата бета ще пристигна за Xbox One, PS4 и PC. Тя ще е късмет да започнете да изследвате пост-пандемичните улици на столицата Вашингтон и да изпробвате своите умения против нападателните фракции, които тероризират жителите на града “, гласи анонса на Ubisoft.

The Division 2 е продължение на хитовата игра на Ubisoft от 2016. В истинската игра влизахте в ролята на сътрудник от особено звено на американските служби за сигурност, което е натоварено със задачата да се задейства при изключителни случаи, засягащи националната сигурност на страната – което се и случва, откакто пандемия с незнаен вирус удря Ню Йорк и всява безпорядък в популацията. В The Division 2 дейностите се придвижват в американската столица Вашингтон. Разпространението на вируса е овладяно, само че в този момент работата на сътрудниците е да възстановят реда и да върнат страната към естественото ѝ действие.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР