Ако не дойдат в парламента в петък, ще отложим ветото

...
Ако не дойдат в парламента в петък, ще отложим ветото
Коментари Харесай

Борисов: Ако не дойдат в парламента в петък, ще отложим ветото на президента за друг ден

Ако не дойдат в Народното събрание в петък, ще отложим ветото на президента за различен ден. Звучи озадачаващо да не разгледаме ветото на президента. Да отхвърлим ветото ще е общ триумф. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Стара Загора, визирайки вероятността депутатите от ПП-ДБ да не участват на изключителното съвещание на Народно събрание, предава БГНЕС

„ Няма да вкарваме в петък дерогация, до момента в който не стане ясно, че „ Лукойл “ не си е платил налозите. Ако в петък отхвърлим ветото на президента, от вторник българите ще получават по 3 милиона лв. всеки ден. Това е, което ги тормози. Вместо да ги приберем в бюджета, с цел да има и за инфраструктура, и за коледни добавки, ние някак си се отхвърляме от тях “, съобщи Борисов.

Той напомни думите си отпреди години, че тръбопроводът „ Балкански поток “ един ден ще стане печатница за пари. „ С 20 лв., които се поставят директните такси стават 3 милиарда лв.. Вече половината се изплатил. Българите се възползват “, съобщи Борисов.

За триумф ще считам на тези избори да сме първа политическа мощ по брой кметове, сподели водачът на ГЕРБ.

Очаквайте детайлности.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР