Ако не беше паднала сглобката, ние нямаше да знаем за

...
Ако не беше паднала сглобката, ние нямаше да знаем за
Коментари Харесай

Гарелов: Тази фалшива сглобка падна, изборите ще доведат до неочаквани изненади

" Ако не беше паднала сглобката, ние нямаше да знаем за тези неща. По една или друга причина тя падна, тъй като беше несъвместима, това даже не го обсъждаме, само че в цялата картина има значими и позитивни неща. Първо, че тази подправена сглобка падна и последователно ще се върне към естествен партиен парламентарен живот, само че за жалост няма да стане с тези избори ", съобщи журналистът Иван Гарелов в студиото на предаването " ". 

По негови думи е допустимо да влезем в нова серпантина от избори и борбата занапред ще става тежка.

" Цялата тази акция и разкритията е остра борба, към този момент е мъчно да си помислим, че като минат изборите, те отново ще продължат сглобката. Напротив, ще продължи до последващи избори. През есента може и да имаме нови избори ", предвижда Гарелов. 

Журналистът означи, че все по-често изникват нови партии със остарели лица, само че може би това би довело до позитивен край: " Трябва да се пресее и да остане скъпото и значимото ".

" Ако сглобката не се беше разпаднала, ние имаме парламентарна тирания, няма промяна на партия . Една партия се възпроизвежда, образувала се от промяната на двете, тя се възпроизвежда и стои една и съща. Бурята, която става в този момент, е симптом на леко филтриране ", акцентира журналистът. 

По негови думи " бурята " ще ескалира и ще раздухва огъня, а изборите ще доведат до непредвидени изненади .

" Всякакви изненади можем да чакаме, заради това, че падат престижи, въпреки това нахълтват нови имена със остарели лица ", обясни Гарелов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР