Ако двойка зодии не си пасват, ги очакват сложни изпитания,

...
Ако двойка зодии не си пасват, ги очакват сложни изпитания,
Коментари Харесай

Пригответе Се, Ето Ги Щастливците! Това Са Зодиакалните Двойки, Които Са Обречени На Вечна Любов!

Ако двойка зодии не си пасват, ги чакат комплицирани тествания, които доста евентуално ще доведат до раздробяване на връзката. Разберете кои двойки зодии имат най-хубав късмет да живеят дълъг и благополучен живот. Може би точно в настоящия сътрудник е скрита вашата орис!, написа zajenata.

Овен и Близнаци

Огън и въздух - тези два детайла се допълват взаимно съвършено. Както огънят не може да гори без въздух, по този начин Овенът не може без Близнака.

Партньорите в този съюз са привлечени един към различен освен на физическо равнище, харесва им взаимната интелектуална активност. А това е отлична причина за основаване на семейство! Около тези щастливци постоянно витае празнично въодушевление, те имат силата да преодолеят дружно всевъзможни компликации.

Стрелец и Лъв

Логично е да се допусна, че два огнени знака би трябвало да се конкурират между тях. Но това се случва единствено в случай че любовната двойка не е същинска.

Ако възприятията са откровени, Стрелец и Лъв елементарно ще намерят общ език и техният съюз е жертван на разцвет! Астролозите предлагат да пътуват по-често: по този начин ще поддържат огъня на любовта си.

Овен и Везни

Е, тези двамата в действителност знаят по какъв начин да работят в екип! Везните се ръководят от женствената Венера, до момента в който Овенът е управителен от мъжкия патронаж на Марс. В тази двойка в никакъв случай не изчезва ползата един към различен. И двамата в този съюз могат да реализират замайващ триумф, те нормално са доста богати хора и най-важното - в действителност щастливи.

Водолей и Дева

Практичната Дева и цялостният с нови хрумвания Водолей са двойка, която има за цел да преобрази света към по-добро. Този тандем са същински магьосници, те могат да създадат чудеса за един различен, в никакъв случай не скучаят и не се карат за дреболии. Често Дева и Водолей споделят любовта към готвене, красиви неща и природата. Те са в положение да устоят даже на най-жестоките удари на ориста!

Рак и Скорпион

Раците са извънредно собственически, по тази причина им е доста мъчно да изградят връзка. Те се стремят да влязат в персоналното пространство на другия и по този начин скапват всичко! Но в случай че ракът е във връзка със Скорпион, се случва нещо удивително. Скорпионът обича рака да предявява правата си над него: това е най-хубавото средство срещу недоверчивост! На собствен ред, Скорпионът подклажда в корубата на Рака пристрастеност.

Телец и Козирог

Два земни знака, които се схващат между тях! Те стоят крепко на земята, само че това не значи, че не са в положение на съвършена обич. Телец и Козирог имат всички шансове да живеят дружно цялостен с ярки усещания живот до дълбока напреднала възраст. Много постоянно в подобен съюз се раждат няколко деца, тъй като земята е толкоз плодородна!

Риби и Телец

Ако желаете да си визиите съвършения съюз, просто погледнете тази двойка! Здравият разсъдък и мъдростта, присъщи на Телеца, поддържат замечтаните и чувствени Риби. Тази двойка в действителност цени другия и сърцата им са способни да набъбнат до размера на пететажна постройка от обич! Отношенията сред сътрудниците са в непрекъснато развиване и това е добре: те могат да основат едно в действителност мощно семейство!

Перфектната съгласуемост сред знаците - добра опора за връзки, в които всички са щастливи. Но даже звездната съгласуемост не подсигурява, че любовта ще бъде безконечна, в случай че двойката не работи върху това! Само с работа върху грешките и поддръжка един на различен можете да останете дружно за безконечни времена...
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР